Mar 24, 2022

KDE NÁS MÔŽETE STRETNÚŤ V NAJBLIŽŠEJ DOBE?

Spoločnosť AgeVolt prináša na trh nielen pokročilé nabíjačky pre elektrické vozidlá (EV), ale najmä prepracovaný systém pre správu nabíjacích bodov.

Naše riešenia umožňujú vytvoriť optimalizované nabíjacie body bez potreby navyšovania kapacity elektrickej prípojky. Môžu byť plne brandované a umožňujú zarábať na poskytnutom nabíjaní, prioritizovať konkrétnych používateľov či vozidlá.

 

Ponúkame vám stručné zhrnutie našich najbližších aktivít. 

Kde nás stretnete priebehu mesiacov Apríl – Máj:

 

26-28.4.2022 Energy Tech Summit, Varšava, Poľsko

27-29.4.2022 TechChill 2022 –  Riga, Lotyšsko

29.4.-1.5.2022 Fully Charged Live UK

11.5.2022 – organizujeme webinár na tému „Elektromobilita v praxi“ v spolupráci so SAFM a Auto Impex. Tešíme sa na vašu registráciu.

11.5.2022 – Driving.Digital – Obstarávame čistú mobilitu, hotel Kaskády, Banská Bystrica

18.5.2022 – Spoločnosti TECO a AgeVolt Slovakia vás pozývajú na spoločenský večer spojený s prezentáciou svojich noviniek, v príjemných priestoroch Českej barmanskej asociácie v Brne v čase od 17.30 hod, kedy vás privítame welcome drinkom.

Adresa: Šimáčková 704/135 

Príďte sa dozvedieť, čo je nové v oblasti elektromobility a oddýchnuť si a vychutnať zaujímavé drinky. 

Po takmer dvoch rokoch sa tešíme na osobné stretnutie s vami.

RSVP. Svoju účasť, prosíme, potvrďte emailom marketing@agevolt.com alebo telefonicky na +421 2 221 222 11 do 13. 5. 2022

 

 

25.5.2022 – organizujeme náš event v priestoroch SmartLight
Prezentácia produktov a riešení AgeVolt v Bratislave v priestoroch SmartLight
Event primárne určený pre architektov, projektantov a developerov ktorí sa zaujímajú o zaradenie a projektovanie nabíjacej infraštruktúry do rezidenčných, municipálnych a iných projektov, a ktorých by zaujímal ekosystém, ktorý my budujeme.

 

Ste firma z oblasti hospitality – hotelierstva, maloobchodu, majiteľ nákupného centra či reštaurácie? Chcete svojím zákazníkom umožniť nabíjať elektrické vozidlá a zarábať na tom?

Možnosť dobiť si svoj elektromobil je len základ. Preto ju prostredníctvom lojalitného systému posúvame na vyššiu úroveň: Motivujte bonitných klientov k pravidelným návštevám a zabezpečte, aby namiesto konkurencie chodili k vám.

 

Ak máte záujem o viac informácií z oblastí elektromobilty, konkrétne o náš lojalitný systém, neváhajte nás kontaktovať.