Mar 8, 2022

PREJDITE NA ELEKTRIFIKÁCIU I S VIACERÝMI AUTAMI VO FIREMNEJ FLOTILE

Využite výhodné nabíjanie elektromobilov pomocou energeticky udržateľného systému.
Vlastníte viacero firemných áut? Robíte roznášky? Ste kuriérska spoločnosť? Prípadne máte taxi službu? Pokiaľ ste na niektoré z týchto otázok odpovedali áno, poďte sa pozrieť na to, ako viete výhodne pristúpiť k elektrifikácii. Teraz. Ako také nabíjanie elektromobilov bude pre vás vyzerať v praxi?

Teraz je ten správny čas na prechod zo spaľovacích motorov na elektrické aj vo vašej firme

Nad elektrifikáciou vašich elektromobilov sa vám v najbližšom období skutočne oplatí zamyslieť. Predstavte si nabíjací systém, prepájajúci nabíjanie elektromobilov s energetickým manažmentom budovy. Teda monitorujúci aktuálnu spotrebu budovy poznajúci maximálne zaťaženie kabeláže. Pre taký nebude žiaden problém rozhodnúť o vhodnom o výkone nabíjania. Systém dokonca na parkovisku rozoznáva, ktorým automobilom má dať prioritu a uvoľniť pre ne vyšší výkon (VIP zákazníci, hostia, manažéri). 

Veľkou výhodou je, že jeden riadiaci systém utiahne až 100 nabíjacích staníc. Dá sa zdieľať s verejnosťou, prepojiť s účtovným či dochádzkovým systémom a poskytuje prehľad nad spotrebou celej budovy. Sci-fi? Už dávno nie. V spoločnosti AgeVolt je to realitou. S týmto systémom už počítajú aj developeri, ktorí plánujú k svojim stavbám postupne doplniť širokú sieť nabíjacích staníc. Namiesto veľkej prípojky do projektu zahrnú AgeVolt Energy Management System. A je to. Postupne naň narazíte pri veľkých nákupných centrách, hoteloch, reštauráciách…Predstavujeme sieť nabíjacích staníc AgeVolt i na Slovensku

AgeVolt je unikátny nabíjací systém pre elektromobily s ambíciou zefektívniť, zjednodušiť a skvalitniť prechod spoločností zo spaľovacích motorov na elektrické. 

Ak ste majiteľmi viacerých firemných vozidiel, zapojte sa do tejto siete verejných nabíjacích staníc na Slovensku, ktorý funguje na princípe zdieľania súkromných nabíjačiek. Ide o energeticky udržateľný systém. Ten nevyžaduje nové budovanie distribučnej elektrickej siete. Staňte sa členom ekosystému, ktorý má potenciál stať sa globálnym a využívajte nemalé benefity.  Možno časom budete môcť jazdiť na elektrinu úplne zadarmo…

 

Wallbox alebo Pillar? Ktorý model nabíjacích staníc zvoliť?

Obe možnosti od značky AgeVolt disponujú pokročilými inteligentnými funkciami, intuitívnym obslužným softvérom, ktorý je kompatibilný s aplikáciou, dajú sa pripojiť už na existujúcu prípojku, sú modulárnymi nabíjacími stanicami, ktoré môžu byť vyskladané podľa požiadaviek zákazníka. Navyše je tu eko možnosť využitia energie z fotovoltických panelov a v neposlednom rade garancia neprekročenia hodnoty ističa alebo rezervovanej kapacity budovy.

No zatiaľ čo Wallbox je vhodný do domácností na súkromné nabíjanie, Pillar naopak, pre všetky vonkajšie aj vnútorné, verejné alebo privátne parkoviská (nákupné centrá, supermarkety, čerpacie stanice, odpočívadlá). Práve možnosť číslo dva je vhodná pre jednotlivcov či firmy, ktorí potrebujú dať nabíjať dva automobily súčasne.


A na záver, vedeli ste, že spoločnosť AgeVolt získala ocenenie Seal of Excellence, udeleným Európskou komisiou pre najsľubnejšie európske inovatívne projekty? Na výskume, inováciách a vývoji nových technológií spolupracujú s odbornou verejnosťou.