8.8.2022

AKO FUNGUJE AGEVOLT ENERGY MANAGEMENT SYSTEM A PREČO SA OPLATÍ BYŤ JEHO SÚČASŤOU?

Predstavte si inteligentný systém nabíjania elektromobilov, ktorý sa postará o to správne prerozdelenie energie a predíde rôznym komplikáciám. To je AgeVolt Energy Management System. Čo všetko dokáže? Poďme si ho popísať bližšie.

AgeVolt Energy Management System – má pod kontrolou celú budovu

  • obsahuje pokročilé ovládanie a riadenie viacerých nabíjačiek na jednom mieste,
  • funguje na princípe zdieľania súkromných nabíjačiek,
  • monitoruje aktuálnu spotrebu budovy v reálnom čase,
  • postará sa o prerozdelenie dostupného výkonu pre nabíjanie elektromobilov v aktuálnom čase, pričom sa vždy využije 100 % momentálne voľnej kapacity budovy,
  • bez rizika, že sa niečo pokazí (žiadne výpadky prúdu či prekročenie kapacity),
  • všetky potrebné dáta a prehľadné štatistiky v smart aplikácii,
  • prepojenie s účtovným, dochádzkovým, zákazníckym, parkovacím systémom,
  • dokáže rozlíšiť VIP elektromobily a uvoľniť pre ne vyšší výkon.

 

Kedy je vhodné riešenie AgeVolt?

AgeVolt je ideálnou alternatívou pre miesta, kde je potrebné zväčšiť počet nabíjacích miest a nenavýšiť pritom elektrickú prípojku. Jeden riadiaci systém utiahne až 100 nabíjacích stanícTakto viete pokryť potreby celého parkoviska bez nutnosti navyšovania rezervovanej kapacity elektrickej siete alebo rezervovania parkovacích miest pre nabíjanie elektromobilov. 

So systémom AgeVolt počítajú v blízkej budúcnosti aj developeri. Tí plánujú k svojim stavbám postupne doplniť širokú sieť nabíjacích staníc. Namiesto veľkej prípojky do projektu zahrnú AgeVolt Energy Management System

Chcete podporiť svoj biznis a pritom tiež zarábať na elektromobilite? Táto nabíjacia infraštruktúra funguje na princípe zdieľania súkromných nabíjačiek. Zdieľajte systém s verejnosťou, promujte si cezeň ponuky na tovary či služby a využívajte všetky jeho výhody. Nastaviť si môžete aj vlastný branding nabíjacích staníc.

Ak preferujete zelené energie, AgeVolt je otvorený aj týmto možnostiam. Na nabíjanie elektromobilov tiež môžete využiť zbytkovú energiu zo solárnych panelov alebo fotovoltiku.

Ako vidíte, nabíjacie stanice na Slovensku vďaka systému AgeVolt už vedia ponúknuť viacero služieb a všetko krásne prepojiť s vašim biznisom. V sieti AgeVolt navyše neplatíte žiadne mesačné platby za správu nabíjacej stanice. Možnosti profitu sú tu rovnako pre malých i veľkých hráčov a modulárne nabíjacie stanice Wallbox alebo Pillar viete získať vyskladané na mieru.